PS4'ün En Düşük Ortalamalı Oyunu Basement Crawl, Sil Baştan Yapılacak

24.05.2014 00:00 Samet Konuksal


    Blooberteam isimli bağımsız bir stüdyo tarafından geliştirilen Basement Crawl, PlayStation 4'e şimdiye kadar çıkan en düşük ortalamalı oyun olma özelliğini taşıyor. Gelen incelemelerin sonucunda 27 Metacritic ortalamasına sahip olan oyun hakkında yapımcı ekip önemli bir karar aldı.
 
    Gamespot'a açıklamalarda bulunan yapımcı ekipten Marc Colhoun, "Öncelikle, oyunu satın alan kişilerden özür dileyerek başlayayım. Basement Crawl hem bizim için, hem de sizin için kabus gibi bir oyun oldu." diyerek yenilgiyi kabullendi. Colhoun, Basement Crawl'ın sil baştan, yepyeni bir oyun motoruyla yeniden geliştirildiğini söyledi.
 
    Basement Crawl'ın yeni sürümü adına Marc Colhoun, "Oyunu 10 üzerinden 10 puan almak için yeniden yapmıyoruz. Bize güvenen oyuncuların güvenini tazelemek için yapıyoruz. Ayrıca amacımız para kapmak değil. Zaten oyunun yeni sürümünü, orjinal sürümünü satın alan kişilere ücretsiz olarak vereceğiz." açıklamalarını yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Basement Crawl Platformlar: PS4 Geliştirici: Blooberteam Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 5 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 7 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler