PS4'ün Özel Oyunu Without Memory için Yeni Görseller Paylaşıldı

18.10.2014 03:00 Ömür Gencer


       Oyun dünyasının yakından takip ettiği PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen Without Memory, iddialı bir şekilde oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yapımcı ekip Dinosaurum Games, oyunun ana karakterini gösteren yeni görseller paylaştı. 
 
       Paylaşılan bu görsellerde ana karakterimiz Anna'nın modellemesinin gölgelendirme hariç tamamlandığını söyleyebiliriz. Yapımcı ekip oyun çıktığında karakterin çok daha gerçekçi bir hale bürüneceğini belirtiyor.
 
       Bunun yanında yapımcı ekip Without Memory'yi geliştirirken oldukça etkilendiği Quantic Dream'i ziyaret ettiğini belirtiyor. Dinosaurum Games, Quantic Dream'den  Guillaume de Fondaumière ile görüşüp oyun hakkında tavsiye almış. Without Memory'nin ilk videosunun bu ay içinde paylaşılacağını belirtelim. Bahsettiğimiz görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Without Memory Platformlar: PS4 Geliştirici: Dinosaurum Games Dağıtıcısı: Dinosaurum Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 6 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 7 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 8 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler