PS4'ün Yarış Oyunu Drive Club'dan Ayrıntılar

08.05.2013 00:37 Samet Konuksal


    Game Informer'ın PS4 odaklı yeni sayısından oyunlarla ilgili bilgiler gelmeye başladı. Game Informer ekibinin denediği oyunlardan Drive Club, ayrıntılarıyla birlikte karşımıza çıktı.
 
    Yapılan açıklamalara göre PS4'ün yarış oyunu Drive Club, multiplayer sistemler üzerine kurulu olsa da, tek kişlik oynanışı da içerecek. Oyuncuların yeni pistler üretip paylaşabileceği ve üzerinde yarışabileceği Drive Club'da takım oyununa da yer veriliyor.
 
    Oyuncuları paylaşmaya teşvik eden Drive Club'ın içeriği tamamen oyuncular tarafından oluşturulacak gibi gözüküyor. Belirtilenlere göre oyuncular, oluşturdukları pistlerin üzerinde farklı farklı etkinlikler de düzenleyebilecekler. Oyuncuların haricinde geliştirici ekip de, haftalık olarak bazı etkinliklerle Drive Club'ın içeriğini genişletecekler. Belirtilenlere göre Drive Club, Sony tarihinin DLC açısından en yoğun içerikli oyunu olacak.
 
    Oyunun içeriklerini bir kenara bırakıp yapısından da bahsedersek, Game Informer ekibinin belirttiklerine göre Drive Club'ın görüntü ve oynanış açısından bir sıkıntısı bulunmuyor. DualShock 4'ün dokunmatik panelinin oyunun menüsüyle ilişkilendirildiğini belirten ekip, Drive Club'ın ağır yarış simülasyonu olmadığını söylüyor. Örneğin aracınızın aldığı hasarların çoğu, sürüşünüzü pek fazla etkilemiyormuş.
 
    Drive Club'tan alınan bilgiler şimdilik bu kadar. Oyun, PS4'ün çıkış oyunları arasında gösteriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DriveClub Platformlar: PS4 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 1 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler