PS5 Geliştirme Kitine Derinlemesine Bakış Videosu Yayınlandı

26.09.2022 16:25 Mehmet Tandoğan

 
 
YouTube'da içerik oluşturucusu Macho Nacho Productions, PlayStation 5 geliştirme kitine derinlemesine bir bakış atan yeni bir video yayınladı. Macho Nacho Productions'ın Sahip olduğu geliştirici kitinin modeli DFI-D1000AA olarak karşımıza çıkıyor.
 
Macho Nacho'nun sahip olduğu PS5 geliştirme kitinde bir optik sürücü yer almıyor. Bu nedenle herhangi bir PS5 veya PS4 disk sürücüsü test edilemiyor. Geliştirme kitinin sızdırılmış görüntüleri arasında bazı modellerde bir optik sürücünün yer aldığı belirtiliyor. 
 
PS5 geliştirme kitinin ön tarafında "PlayStation 5 için Geliştirme Kiti" ve "Sony Interactive Entertainment Inc" yazısı bulunuyor. Bunun yanı sıra bir güç düğmesi, sıfırlama düğmesi, USB-C bağlantı yeri, bir USB 2.0 bağlantı yeri, dört USB 3.0 bağlantı yeri ve daha fazlası yer alıyor. 
 
Kitin arkasında model numarası, diğer bilgiler, bir güç bağlantı yeri, iki ethernet bağlantı yuvası, HDMI bağlantı noktası ve yüksek hızlı USB 3.0 bağlantı yuvası bulunuyor. 
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler