PS5 Sesli Sohbet Rapor Sistemi Detaylandırıldı

17.10.2020 12:20 Gazali Çetinkaya

 
Sony, PlayStation 5'in sesli sohbet rapor sisteminden daha fazla detay paylaştı.

PlayStation 5 kullanıcıları sesli sohbet sırasında yaşadığı sözlü tacizleri rapor edebilecek.

Diğer oyuncuyla yapılan ana konuşmanın 20 saniyesi ve konuşmanın öncesinden ve sonrasından ek 10 saniye ile birlikte en fazla 40 saniyelik bir ses klibi kaydedilip Sony'e gönderilecek ve gerekli görüldüğü takdirde işlem yapılacak. Son beş dakika içinde yapılan konuşmaları kullanabileceksiniz.
 
PlayStation 4'ün yeni sistem yazılımı güncellemesi versiyon 8.00'ın yayınlanmasıyla birlikte "sesli sohbetler kaydedilebilir ve diğer kullanıcılar tarafından bize gönderilebilir" uyarı mesajı PlayStation 4 kullanıcılarını biraz telaşlandırmıştı. 
 
Sony, kullanıcıların grup sohbetlerini kendileri kaydetmediklerini ve rapor edilmedikçe dinlemediklerini belirtti ve ilk başta daha net açıklama yapmadıkları için oyunculardan özür diledi. PlayStation 5 ile PlayStation 4 arasında cross-gen chat destekleneceği için bu uyarı mesajı PlayStation 4'e eklenmiş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 12 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler