PS5 için Yeni Konsol Kapak ve DualSense Renk Tasarımları Duyuruldu

14.12.2021 20:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, yeni DualSense kablosuz denetleyici renkleri Pembe, Mavi ve Mor ile birlikte Siyah, Kırmızı, Pembe, Mavi ve Mor PlayStation 5 konsol kapak tasarımlarını duyurdu. Yeni renk tasarımları Ocak 2022'de piyasaya sürülecek. 
 
 
 
Bu yeni konsol kapaklarının kullanımı oldukça kolay. Orijinal beyaz PS5 konsol kapaklarınızı çıkarmanız ve yenilerini takmanız yeterli olacak. Ayrıca PlayStation 5 konsol kapakları yıl boyunca yeni bölgelerde piyasaya sürülmeye devam edecek. Bu konu ile ayrıntılar yakında duyurulacak.
 
PS5 için kapaklar 54,99 Dolar, yeni DualSense seçenekleri ise 74,99 Dolardan satışa sunulacak. Ek olarak DualSense renkleri Türkiye'de 14 Ocak'ta piyasaya sürülecek.
 
Daha fazla bilgi için buraya tıklayın. 
 
Duyuru videoları
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 44 Dk önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler