PS5 için Yeni Yazılım Güncellemesi Yayınlandı

09.06.2021 16:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony, bugün yeni bir PS5 ürün yazılımı güncellemesi (21.01-03.20.00) yayınladı. Yeni yama kullanıcıları rahatsız eden pil göstergesi hatasını çözen DualSense için bir düzeltmeyi içeriyor.
 
Resmi notlara göre en son ürün yazılımı güncellemesi sistem performansını iyileştiriyor. Sony bu güncelleme ile sistem performansının tam olarak nasıl iyileştirildiğine dair herhangi bir ayrıntı paylaşmadı. Bununla beraber bu yama bazı PS5 sahiplerinin karşılaştığı pil göstergesi hatasını çözüyor.
 
Sistem kararlılığı ve performans iyileştirmeleri Sony'nin öncelikle yer verdiği hususlardan biridir. Ancak bazı hayranlar VRR ve genişletilebilir depolama sistemi gibi çok istenen özelliklerin ne zaman PS5'e geleceğini merak ediyor. Şu anda Sony, bu özelliklerin tam olarak ne zaman beklenebileceğine dair herhangi bir ayrıntı açıklamadı. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 1 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 3 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 5 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler