PS5 İndirme Kuyruğu Hatasının Çözümü

20.11.2020 20:35 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 5, 12 Kasım'da ilk bölgelerde çıktığından bu yana çok sayıda kullanıcı oyunların indirme kuyruğunda takılması sorunu ile karşılaşıyordu ve konsolu fabrika ayarlarına sıfırlamak gerekiyordu.

Ask PlayStation resmi Twiiter hesabı bu sorunu yaşayanlar için geçici bir çözüm paylaştı.

En yeni sistem yazılımı güncellemesini kurduktan sonra konsolu güvenli modda başlatıp veritabanını yeniden oluşturmalısınız.
 
Konsolu güvenli modda başlatmak için:

- Güç düğmesine basarak konsolunuzu kapatın. Kapanmadan önce güç göstergesi birkaç saniye boyunca yanıp söner.
- Sistem kapandıktan sonra güç düğmesine tekrar basın ve düğmeyi basılı tutun. İki bip sesini duyduktan sonra düğmeyi bırakın: İlk bip sesini düğmeye bastığınız an, ikincisini ise yedi saniye sonra duyarsınız. - Kontrol cihazını USB kablosuyla bağlayın ve kontrol cihazındaki PS düğmesine basın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler