PSN'den Sly Collection'ın İstediğiniz Oyununu Alın

Sly gizlilik ve hırsızlık konusunda tam bir uzman
26.11.2011 10:29 Alkan Adakaner

      Sly Cooper Collection'ın kutulu olarak 3 Aralık'ta Avrupa'da piyasaya çıkacağını daha önce açıklayan Sony şimdi de oyunun Playstation Network'teki satış ayrıntıları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
      Bu koleksiyondaki 3 oyunu birden 30 dolara satan Sony, Playstation Network'ten oyunu satın alanlara ise bir fırsat sunuyor. Sly Cooper and the Thievius Raccoonus, Sly Cooper 2: Band of Thieves ve Sly 3: Honor Among Thieves'ten herhangi birisini 10 dolara satın alma şansınız da var. Doğal olarak kutulu sürümü alanlar bu imkandan faydalanamayacak.
 
      60 fps hızında çalışacak olan bu oyunlar stereoscopic 3D desteğine de sahip olacak. Sly Cooper Collection'ın 20 Kasım'da satışa çıkması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sly Cooper Collection Platformlar: PS3 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler