PSP2 için Bir Söylemde Jamie Leece'den

12.11.2010 08:46 Ersin Çakı


 
 
     Daha önce A2M olarak bilinen Behaviour Interactive çalışanlarından Jamie Leece, yaptığı basın açıklamasında, henüz duyurmadıkları Xbox 360, PS3, Wii, DS, Xbox Live, Playstation Network, yeni nesil taşınabilir cihaz oyunları, Kasım'da piyasaya sürülecek bir facebook oyunu ve gelecek yıl piyasaya sürecekleri bir MMO oyunları varmış.

     Yeni nesil taşınabilir cihaz derken Nintendo'nun 3DS'sinden bahsettiğini düşünüyorum. Fakat daha önce hiç kimse Nintendo 3DS için Next-Gen (yeni nesil) terimini kullanmamıştı. Next-Gen, genellikle XBox 360 ve PS3 için kullanılıyordu. Ayrıca yapılan basın açıklamasında, yeni nesil taşınabilir konsolun hangisi olduğu söylenmedi. Eğer bu konsol Nintendo 3DS olsa bile neden gizlensin ki. Sonuçta Nintendo 3DS artık bilinen birşey.

     İşte o sözler;

     ''Ben yeni nesil taşınabilir bir platform üzerinde çalışıyorum. Bu söyleyebileceğim tek şey''

     Belli ki PSP2'den bahsediyor. Daha önce de Mortal Combat yapımcısı ve EA geliştiricileri PSP2 hakkında buna benzer açıklamalarda bulunmuşlardı. Neyse bekleyip göreceğiz.
 
Kaynak

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler