PSP 2 Daha Geniş Ekrana Sahip Olacak

25.10.2010 15:39 Alkan Adakaner


 
     Kotaku'nun bazı kaynaklardan aldığı bilgiler PSP 2'nin daha geniş bir ekrana sahip olacağına işaret ediyor. Tokyo Game Show sırasında Sony bazı firmalara özel bir toplantı düzenlemiş ve bu toplantıda cihazın tanıtımı yapılmış.
 
      Cihazın ilk PSP'ye göre daha büyük ve HD bir ekranının olduğu söyleniyor. Ayrıca sistemin donanımsal özellikleri ise henüz kesinleşmemiş. Sony; pil dengesi, güç ve ısınma ile ilgili bazı sorunları çözmeye çalışıyormuş. Söylentilere göre cihazın donanımsal özelliklerinde değişiklik olabilir.
 
      Şu an bazı geliştiricilerde PSP olduğu yönünde ciddi haberler var ve bu haberler doğru gibi görünüyor; yani PSP 2 için oyun geliştirme işlemleri başladı. Büyük ihtimalle cihaz 2011 yılının sonunda piyasaya olacak. 3DS'in Mart ayında raflardaki yerini alacağını göz önüne alırsak PSP 2'nin tarihi oldukça uygun.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 1 Saat önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 2 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler