PSP Oyunları, Playstation Onaylı Aletlerde!

23.01.2012 06:58 Beril Sergün


     Şimdiye kadar çıkan herhangi bir Playstation onaylı program kimseyi çok fazla etkilemedi, bir çoğu Playstation 1 oyunlarını destekledi o kadar.
 
     The Entertainment Software Rating Board'un yayınladığı listeye göre bu PSP oyunlarının içinde, Syphon Filter: Dark Mirror, Daxter and Flow, Pinball Heroes, Fat Princess, ModNation Races ve Uncharted gibi oyunlar yer alıyor.
 
     Eğer PSP oyunları bütün Playstation onaylı aletlere gelirse bunlar, Sony'nin S ve P tabletleri, Xperia Play, Xperia Arc, Japonya'da Acro ve yakında gelecek olan Xperia S ve Xperia ion'da da yer alacak demektir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 1 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 2 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 3 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler