PSP için Media GO v1.7 Güncellemesi Çıktı!

Sony ürünlerini yönetmek artık çok kolay.
13.04.2011 01:45 Ersin Çakı


     PSP, PSPgo, Xperia Play, Walkman gibi birçok sony ürünü ile desteklenen Media GO v1.7 güncellemesi sonunda çıktı. Bu güncelleme ile birlikte fotoğrafları kolayca düzenleme, özelleştirilebilir media araması, geliştirilmiş sürükle ve bırak özellikleri geliyor.
 
     PSP içeriğinizi yönetmek ve yedeklemek için en iyi yöntem olan bu program, hareket halindeyken eğlence dünyasına erişim için PlayStation®Store ile doğrudan bağlantıya sahiptir. Tek bir fare tıklamasıyla yeni içerikleri PSP'nize aktarın ve oyunların Saved Data'ları da (Kaydedilmiş Veri) dahil olmak üzere mevcut içeriği PC'nizde yedekleyerek indireceğiniz yeni içerikler için yer açın.
 
     Media GO uygulaması Geniş bant İnternet hizmeti gerektirir. Geniş bant erişim ücretlerinden kullanıcılar sorumludur. Bazı içerikler ücretlidir. PlayStation®Network ve PlayStation®Store kullanım şartlarına tabiidir ve her ülkede ve dilde mevcut değildir. 18 yaş altı kullanıcılardan ebeveyn izni istenmektedir.
 
     Güncel Media GO uygulamasını bilgisayarınıza indirmek için lütfen kaynak link'e tıklayın.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 1 Dk önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 13 Dk önce Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 1 Saat önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 2 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler