PS All-Stars Battle Royale için DLC Gelecek

PS All-Stars'ta 3. parti firmaların önemli oyunlarında da çok sayıda karakter var
07.11.2012 09:13 Alkan Adakaner


      Playstation 3 ve Vita için hazırlanan PlayStation All-Stars: Battle Royale ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. 21 Kasım'da raflardaki yerini alacak olan oyun zamanla yeni indirilebilir içerikler sayesinde genişlecek. 

       Superbot halkla ilişkiler müdürü Daniel Maniago'nun açıklamasına göre indirilebilir içerikler ile Playstation All-Star Battle Royale'e yeni karakterler ve mekanlar eklenecek. Hatırlıyorsanız, Solid Snake'in bu oyuna eklenebileceği söyleniyordu. Büyük ihtimalle indirilebilir içerikler sayesinde bu karakteri oyunda görebileceğiz.
 
     Sony'nin büyük bir tanıtım kampanyası yaptığı Playstation All-Star Battle Royale, Nintendo'nun Super Smash Bross serisine rakip olabilecek mi göreceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation All-Stars Battle Royale Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: SuperBot Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 1 Saat önce Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 2 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 3 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 3. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Toys for Bob Ekibi Yeni Oyunu İçin Xbox İle Anlaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler