PS All Stars Battle Royale'a Vita Domainleri

29.05.2012 11:19 Ersin Kılıç

 
     Sony geçtiğimiz dönemlerde uzun süredir dedikoduları dolaşan Playstation All Star Battle Royale'ı PS3'e özel olarak duyurmuştu. Bu duyurudan sonra oyunun Vita'ya da gelebileceği dedikoduları dolaşmaya başlamış, nitekim oyunun sesleri ile uğraşan Robert Krekel, oyunu Vita için de listelemişti.
 
     Bugün ise oyunun Vita sürümü için yeni gelişmeler yaşandı. Çünkü Sony gelen bilgilere göre oyunun Vita sürümü için domain alımlarına başlamış. Başta PSAllstarbattlevita.com ve Ps-AllstarsVita.com olmak üzere oyunu andıracak olan bazı domain adresleri Sony tarafından satın alınmış.
 
     Olası bir E3 duyurusu için olabilir. Veya Sony ileriyi düşünerek daha sonrası için böyle bir adım atmış olabilir. Tüm bunların cevabını önümüzdeki hafta öğreneceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation All-Stars Battle Royale Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: SuperBot Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler