PS Vita'ya Özel Olarak Gelen Severed'tan Yeni Bir Oynanış Videosu

03.12.2015 00:02 Ömür Gencer


       PlayStation Vita için geliştirilen ve farklı temasıyla dikkat çeken Severed, uzun süredir sessizdi. Geliştirici ekip bugün oyuna ait yeni bir video yayınlayarak uzun sessizliği bozdu.
 
       Dungeon crawling türünde olan yapımda bolca kan ve savaş mekanikleri bulunmakta. Geliştirici ekip Severed için şu yorumları yapıyor: "Savaş mekaniği genel olarak dokunmatik ekran kullanılarak kontrol ediliyor ancak bu demek değil ki Severed casual bir oyun. Hatta dokunmatik ekranı kullanarak, tuş takımı kullanan kılıç dövüşü oyunlarından çok daha karmaşık ve derin oynanış sunabiliyoruz."
 
     Severed'ta Sasha adında tek kolu olan bir karakteri yönetiyoruz. Sasha, yıkıcı bir olayın ardından gerçekdışı bir dünyada uyanır ve daha sonra gizemli bir yaratıktan yaşayan bir kılıç alır. Bu canlı kanlı kılıcı aldıktan sonra Sasha, ailesini bulmak için maceraya çıkar. 
 
     Görsellik ve atmosfer bakımından etkileyici olan yapım için hala bir çıkış tarihi verilmiş değil. Oyunun yeni videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Severed Platformlar: Mobil Geliştirici: Drinkbox Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 1 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 2 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 4 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 5 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler