PS+'ın Ekim Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

01.10.2014 19:58 Ömür Gencer


      Bildiğiniz gibi PlayStation Plus üyelerine her ay ücretsiz oyunlar veriliyor. Sony, PlayStation Plus üyelerine verilecek Ekim ayı oyunlarını duyurdu. Bu ay PlayStation 4 oyuncularına daha önce belirttiğimiz gibi DriveClub'ın "kırpılmış sürümü", Dust: An Elysian Tale ve Spelunky verilecek.
 
      PlayStation 3 kullanan PlayStation Plus üyeleri de Batman: Arkham Asylum ve Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara'ya ücretsiz olarak sahip olabilecekler. Son olarak PS Vita sahiplerine de Pix the Cat ve Rainbow Moon'u ücretsiz olarak deneyebilecekler.
 
      Bu oyunlar PlayStation Store 7 Ekim'de güncellendiğinde indirilebilir olacak. Aşağıdaki videoyla tüm bu oyunlar hakkında kısa bilgiye ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham Asylum Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 2 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler