PUBG Corp, Global Şampiyona Programını Duyurdu

08.11.2018 12:05 Hamit Can Sayılgan

 
     PUBG Corporation, PlayerUnknown's Battlegrounds'un 2019'da başlayacak ilk rekabetçi ve profesyonel sezonunu duyurdu. 9 bölgeden katılacak oyuncular, dünyanın en iyi PUBG takımı olmak için ve tüm aşamaların sonunda Global Şampiyona’ya ulaşmak için mücadele edecekler.
 
 
 
     Ocak ayında başlayacak olan 2019 sezonu 3 aşamadan oluşuyor. Üç aşama her bölge için aynı zaman dilimlerinde gerçekleşiyor olacak. 1. ve 2. Aşama tamamlandıktan sonra bölgelerinin en iyi takımları çarpışacak ve hem All-Star Etkinliği hem de 3. parti etkinlik organizasyonunda mücadele edecek. 3. Aşama’nın sonunda en iyi performansı gösteren takımlar Global Şampiyona için bir araya gelecek – hayatta kalanlar 2 Milyon Dolar ödül havuzu ve dünyanın en iyi PUBG oyuncusu unvanı için mücadele edecek. 
 
     Dünyanın dört bir tarafından oluşan 9 bölgeden (Kuzey Amerika, Kore, Çin, Avrupa/Orta Doğru/Afrika, Japonya, Taipei Şehri/Hong Kong/Makao, Günaydoğu Asya, Latin Amerika ve Okyanusya) 16 takım, FPP oyun modunda; Miramar ve Erangel haritalarında mücadele edecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 1 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler