PUBG Lite Kapatılıyor

31.03.2021 18:22 Gazali Çetinkaya

 
PlayerUnknown's Battlegrounds'ın düşük sistem gereksinimlerine sahip oynaması ücretsiz versiyonu PUBG Lite yakında kapatılıyor.

Oyunun resmi sitesi dün kapatıldı ve artık yeni indirme yapılamıyor. 29 Nisan'da hizmet sonlandırılacak ve 29 Mayıs itibarıyla oyuncu desteği sunulmayacak.
 
Yayıncı Krafton'un konu hakkında yaptığı açıklama:
 
"Bizimle birlikte olan müthiş sayıda PUBG LITE severin tutkusu ve desteği için son derece minnettarız.COVID-19 pandemisinin zorlu zamanlarında PUBG LITE’ın taraftarlarımıza güvende kalmanın eğlenceli bir yolunu sunduğunu umuyoruz.

Ne yazık ki uzun uzun düşündükten sonra hizmeti kapatma yönünde zorlu bir karar aldık ve yolcuğumuz için zaman doldu. Ne kadar üzülsek de plana göre PUBG LITE hizmetini 29 Nisan 2021'de sonlandıracağımızı bildirmek istiyoruz.
 
Sonlandırma tarihine kadar, normal şekilde oyunu oynamaya devam edebilecek ve önceden sahip olduğunuz L-COIN de dahil, oyun içi kredilerinizi harcayabileceksiniz. PUBG LITE Facebook, oyun hizmeti sonlandırıldıktan sonra dahi bir sonraki bildirime kadar açık olacak. Hizmetin sonlandırılmasıyla ilgili sorularınız için lütfen https://litesupport.pubg.com/ adresi üzerinden oyuncu destek birimimizle temas kurun.
 
Herkese en derin takdirlerimizi ve en içten özürlerimizi sunmak istiyoruz. Bizimle geçirdiğiniz zamandan keyif almış olduğunuzu umuyoruz, lütfen gelecekteki çabalarımızı takip etmeye devam edin.
 
PUBG LITE oynadığınız için teşekkürler."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler