PUBG Mobile Global Şampiyonası'nda 4. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı!

15.12.2020 22:35 Hamit Can Sayılgan

 
      ESL Gaming tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen 2 milyon dolar ödül havuzlu PUBG Mobile turnuvası, PUBG Mobile Global Şampiyonası'nda 4. hafta 1. gün karşılaşmaları oynandı.
   
     24 profesyonel takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvanın 4. hafta 1. gününde en çok skor alan 5 oyuncu; Paraboy (11), Jimmy (10), Law (10), Ryzen (10), G9 (9) oldu. 
 
 
 
     Gerçekleşen 4 karşılaşmanın ardından sıralamaya baktığımızda; Nova XQF, 30 öldürme skoruyla 1. sırada yer aldı. 2. sırada 63 puanla RRQ Athena, 3. sırada 56 puanla Abrupt Slayers ve 4. sırada 39 puanla temsilcimiz Klas Digital Athletics yer aldı. Temsilcimiz Futbolist ise 4. hafta 1. gün karşılaşmalarını 20. sırada tamamladı. 
 
     PMGC, 24 Kasım’dan 20 Aralık’a kadar sürecek olan PMGC Ligi’ne bölünecek. Ardından ise 2021’in başlarında düzenlenecek olan PMGC Finalleri’yle son bulacak. PMGC Ligi her hafta beş gün boyunca yayınlanacak. Bu beş günün ikisinde, 24 takım karşı karşıya gelecek, kalan üç günde düzenlenecek karşılaşmalarda ise sıralamaya giren ilk 16 takım, şampiyona puanları kazanmak için çarpışacak. Oynanacak dört hafta sonunun ardından, en çok şampiyona puanına sahip olan 16 takım, finallere katılma hakkı kazanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 4 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler