PUBG'nin Anlık Oyuncu Sayısı 1.8 Milyonu Gördü

09.10.2017 17:41 Tunahan Safdır

 
     Gün geçmiyor ki PUBG'nin satış rakamlarıyla veya oyuncu sayısı gibi istatistiklileriyle ilgili yeni bir şeyler yaşanmasın.
 
     Bluehole tarafından geliştirilen ve halen erken erişim aşamasında olan PlayerUnknown's Battlegrounds yani PUBG son verilere göre anlık 1,838,905 oyuncu gibi oldukça yüksek bir sayıya ulaştı. Bluehole'un şirket değeri 4 Milyar Dolar seviyesine ulaşırken PUBG'nin PlayStation 4 versiyonu için de Sony ile görüşmelerde bulunulduğu belirtildi.
 
     PUBG çılgınlığı daha ne kadar devam eder bilemiyoruz ama bu gidişle en azından bir süre daha PUBG haberleri duyacağımızı garanti edebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 27 Eylül Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 27 Eylül Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 27 Eylül Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 27 Eylül Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 27 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler