PVZ:Garden Warfare, 20 Şubat'ta Xbox Konsollarında

Garden Warfare sizi kuşbakışından, bahçenin ortasına davet ediyor.
21.11.2013 17:11 Ömer Ongun

 
   Electronic Arts bugün yolladığı bir basın bülteniyle Plants vs Zombies: Garden Warfare'ın Xbox 360 ve Xbox One çıkış tarihlerini açıkladı. PVZ serisinin yeni survival temalı shooter oyunu 18 Şubat'ta ABD semalarında, 20 Şubat'ta Avrupa'da, 21 Şubat'ta da İngiltere'de çıkacak.
 
   PVZ: Garden Warfare'ın yapımcısı Brian Lindley, "Plants vs Zombies dünyasını ve karakterlerini sevenler, bu oyunla onlara daha farklı bir açıdan bakacaklar" dedi.
 
   PVZ: Garden Warfare, DICE'ın yeni Frostbite 3 motorunu kullanıyor ve 3 ayrı moda bölünmüş 10 dan fazla harita içeriyor. Bunlardan Garden Ops tek takım oyuncuları AI kontrolündeki zombilere karşı savaştırırken, Team Vanquish ve Garden & Graveyards modları tamamen PVP üstüne. Oyunun Xbox One versiyonu ise fazladan Split Screen ve Boss Mode seçeneklerini içeriyor.
 
EA ne yazık ki oyunun PC versiyonunun çıkış tarihini henüz açıklamadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Plants vs. Zombies: Garden Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: PopCap Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler