PaRappa the Rapper Remastered Çıkış Tarihi Açıklandı

15.03.2017 10:28 Gazali Çetinkaya

 
   PaRappa the Rapper Remastered 4 Nisan 2017 tarihinde PlayStation 4 için çıkış yapacak. Oyunun demosu PSN üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
"Dünyanın ilk ve tek kağıt inceliğinde süper starı olan PaRappa the Rapper ile ritim eşliğinde rap yapın. Chop Chop Master Onion ve Instructor Mooselini gibi efsanevi rap ustalarından bir şeyler kapmak için PaRappa’nın Sunny Funny’nin kalbini kazanmasına yardımcı olun." 
 
   Oyun şu anda TR PSN üzerinde 44,99 TL (PS Plus aboneleri için 35,99 TL) ile ön siparişte bulunuyor. Ön sipariş yapanlara PaRappa the Rapper dinamik teması da sunuluyor.
 
   Remastered sürüm alternatif müzik parçaları, ritmi hissetmenizi sağlayacak DUALSHOCK4 kontrol cihazının titreşim özelliği, geliştirilmiş ses, dokular ve 1080p desteği sunacak. PS4 Pro'da dinamik 4K desteği de bulunacak. 
 
   PaRappa the Rapper ilk olarak 2006 yılında PlayStation 1 ve PSP için çıkmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PaRappa the Rapper Remastered Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler