Pachter: Wii U'nun Oyunları 60$'dan Satılmalı

03.08.2012 19:23 Erkut Köse


    Kahinimiz Patcher'ın hedefinde son zamanlarda Wii U bulunuyor. Önce konsolun tutmayacağı yönünde bazı söylemlere yer veren analist, şimdi de oyun fiyatlarına el attı.
 
    Wii U'nun oyunlarının olması gereken seviye kendisine sorulduğunda yanıt veren Pachter, düşük fiyatla yapılacak bir başlangıcın felaketle sonuçlanabileceğini dile getirdi. "50 Dolar fiyat ile piyasaya oyun sürmek Nintendo için büyük bir hata olur." diyen ünlü analist, eğer 60 Dolar'dan daha aşağı bir fiyatla piyasaya sürülürse bunun diğer konsollardan daha kalitesiz ürünler ortaya koyduğunun belirtisi olduğunu söyledi.
 
    Pachter'ın sözlerinin bir doğruluk payı da bulunuyor aslında. Çünkü günümüzde tüm oyunlar benzer oyun etiketlerine sahip. Dolayısıyla bu durumda ucuz olarak piyasaya sürülen oyunun ilk aşamada kalitesiz gibi görülmesi de olası. Ancak gönül isterki fiyatlar çok daha aşağı seviyelere çekilsin. Bakalım son durum neyi gösterecek, merakla bekliyoruz.
 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler