Pandemic Express Artık Oynaması Ücretsiz

20.01.2020 21:41 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı tinyBuild ve geliştirici TALLBOYS, Pandemic Express'in oynaması ücretsiz olduğunu duyurdu.
 
Şu andan itibaren oyunu Steam'den ücretsiz olarak indirip oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunda maç yaparak yıldız kazanabilirsiniz ve bu yıldızları kostüm, ifade ve oyun içi müzikler almak için kullanabilirsiniz. Yıldız kazanmaya zamanınız yoksa satın alabilirsiniz.
 
tinyBuild "Bunun, ücretsiz oyun yapmanın en adil ve şeffaf yolu olduğunu düşünüyoruz." diyor.
 
Tinybuild oynaması ücretsiz versiyona geçişi kutlamak için oyunu daha önce satın alan herkese tüm oyun içi müzik parçalarını hediye ediyor. Oyun içi müzikler, maçın başında taşıdığınız müzik kutusudur. Kendi müziğinizi seçerek tüm maçın temasını belirleyebilirsiniz.
 
Pandemic Express bir zombilerden kaçış oyunu. İnsan olarak oynarsınız ama öldüğünüzde oyun sizin için sona ermez. Zombi olarak dönüp kalan insanları avlarsınız.

Amacınız yağma yapıp trene binmek ve zombileri uzak tutup treni güvenle hedefine ulaştırmak. Tüm bunları da size her taraftan saldıran ve insanları teker teker trenden çekip alan zombiler varken yapmak. Tek başınıza hayatta kalamazsınız, küçük gruplar hâlinde olmak en iyisidir. İdeal senaryo, arkadaşlarınızla birlikte bir minibüse atlayıp en iyi silahları elde etmek üzere bir silah ikmal konumuna gitmeniz olur. Ardından savaşmaya hazır olarak trene atlayın ve treni koruyun. Silahların iki amacı vardır: Savunma ve araç/parkur. Silahlarınızı kullanarak tüm yüzeylerde sekebilirsiniz. Bir duvara yürüyüp doğru açıyla ateş edin, o duvardan tavana kadar çıkarsınız. Çift zıplama ve zıplama minderleri de var. Tüm bunlarla, bir çatıdan ağaca, oradan başka bir çatıya zıplayarak haritayı ninja gibi katedebilirsiniz. Öldükten sonra üç zombi sınıfından birini seçersiniz. Her birinin kendine has özellikleri vardır. Biri insanları yutup trenin dışına tükürmenizi sağlar. Başka bir türde, insan gibi davranıp onların arasına karışarak korkunç bir saldırıda bulunabilirsiniz. 
 
store.steampowered.com/app/939510/Pandemic_Express__Zombie_Escape

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pandemic Express Platformlar: PC Geliştirici: TALLBOYS Dağıtıcısı: tinyBuild Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler