Pandemic'in İptal Olan Gizli Projesi

06.04.2010 16:04 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz yıl sonunda gerçekleşen kapanma haberi ile oldukça yankı uyandıran Pandemic Studios'un dolayısı ile iptal edilmiş olan projesi için ilk görsel ortaya çıktı.
 
     Firma kapanmadan önce üzerinde çalıştığı, duyurulmamış ve iptal edilmiş olan bu projenin, proje aşamasındaki ismi ise Legend olarak geçiyor. PC dışında PS3 ve Xbox 360 için de yapımına başlanan oyunun bu ilk görseli ise firmanın tasarım kısmında çalışan Dorian Compo tarafından hazırlanmış.
 
     Dorian Compo'nun 2008 yılında kaleme aldığı bu çizimi barındıracak olan Legend kod adlı oyun gene 2008 yılının yaz aylarında iptal edilmiş. Kendi blog sayfasında bu resmi paylaşan Compo'nun tek sözü ise şöyle ; "Harika olabilirdi" 
 
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler