Panopticon'dan Yeni Bilgiler + Video

Hapis cezası?!?
21.05.2013 14:58 Levent Polater

 
    Sony Japan Stüdyosu geçtiğimiz hafta gizemli bir Panopticon videosuyla oyun dünyasını girişini yaptı. Pek fazla bir şey bilmediğimiz Panopticon, bugün verilen yeni bilgiler ışığında ete kemiğe büründü.
 
    Panopticon, Freedom Wars adını alan Vita'ya özel bir multiplayer aksiyon oyunu. Japonya'ya önümüzdeki sene çıkacağı belirtilen yapımın, elden geçirilen yeni videosu sayesinde hikaye hakkında taze ipuçlarına erişiyoruz. 

    Görünüşe göre Panopticon, Freedom Wars'taki bir bölge. Freedom Wars, gelecekteki bütüncül bir ütopyada geçiyor. Kaynakları tükenmiş, ve nüfus artışının sona erdiği bir dünya ve adından da anlaşılacağı üzere köle gibi bağlanan insanların özgürlük mücadelesi ve savaşları konu alınıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Freedom Wars Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Japan Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvası Başladı! 27 Dk önce The Last of Us Part 2'nin PC Sürümü Ne Zaman Çıkacak? 05 Haziran Final Fantasy 9 Remake Yakında Duyurulabilir! 05 Haziran Summer Game Fest 2024'te Yer Almayacak Oyunlar 05 Haziran IKEA, Sanal Roblox Mağazası İçin Çalışan Arıyor 05 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler