Panzer Dragoon: Remake Switch için Çıktı

26.03.2020 19:02 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Forever Entertainment ve geliştirici MegaPıxel Studio, Panzer Dragoon: Remake'in bugün itibarıyla Switch için çıkış yaptığını duyurdu.

Nintendo eShop'ta $24.99 fiyattan satışta.

PC versiyonu bu kış çıkacak. Oyun konsolda bir süreliğine Switch'e özel olarak kalacak.

Panzer Dragoon remake, Panzer Dragoon'ın yeniden yapılmış versiyonu. Oyunun orijinal versiyonu 1995 yılında Sega Saturn konsoluna çıktı ve hem oyuncular hem de eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı.

Oyunun yeni versiyonu günümüz standartlarıyla uyumlu tamamen yeni grafikler ve çeşitli modifikasyonları ile karakterize edildi. Bu da yeni versiyonu modern oyuncular için daha çekici bir hale getirirken, hikaye açısından orijinaline sadık kalıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Panzer Dragoon: Remake Platformlar: PC Geliştirici: MegaPixel Studio Dağıtıcısı: Forever Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 1 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 2 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 3 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler