Paradox Interactive, 6 Mart'ta yeni bir sunum düzenleyecek

01.03.2023 14:44 Mehmet Tandoğan

 
Stellaris, Cities: Skylines, Europa Universalis ve daha fazlasıyla Paradox Interactive, 6 Mart TSİ 20:00'de Paradox Interactive Announcement Show 2023 etkinliğine ev sahipliği yapacağını duyurdu. Etkinlik dahilinde yeni oyun tanıtımları, genişletilmiş içerikler ve daha fazlası bizlere sunulacak.
 
Etkinlik Xbox ile ortak bir sunum niteliğinde olacak
 
 
 
Xbox ile ortaklaşa yapılacak olan Announcement Show 2023 etkinliğini Paradox Interactive'in YouTube ve Twitch kanallarından izleyebileceğiz. Sunum içerisinde Harebrained Schemes, Paradox Tectonic ve Colossal Order stüdyolarından yeni oyunlar yer alacak. Bunun yanı sıra yeni genişleme paketleri, ücretsiz güncellemeler ve Paradox Arc yayıncılık girişiminden haberler bulunacak.
 
Öte yandan Paradox Interactive stüdyosundan Fredrik Wester bir basın açıklamasında sunum hakkında çeşitli açıklamalar yaptı ve şunları söyledi: "Bu sunumda çok fazla duyurumuz olmayacak ancak yeni oyunlar yer alacak. Hangi oyunun en çok heyecanlandırdığını soracaksanız bunu gerçekten bilemiyorum.
 
Hayranlarımızla doğrudan oyunlarımız hakkında konuşmak, sıradaki oyunla ilgili heyecanlarına ortak olmak, oyun deneyimlerimizi paylaşmak keyif aldığımız şeylerden biri. Umarım keyif alacağınız bir yayın olur.” 
 
Paradox Interactive Announcement Show 2023 duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Canlı Yayın Etkinliği Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Canlı Yayın Etkinliği Çıkış Tarihi: 12 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 9 Dk önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler