Paradox Interactive, Surviving the Aftermath Geliştiricisi Iceflake Studios'u Satın Aldı

17.07.2020 17:22 Gazali Çetinkaya

 
Paradox Interactive, Iceflake Studios'u satın aldığını duyurdu.
 
Tampere Finlandiya merkezli geliştirici 2007 yılında kuruldu ve şimdiye kadar FinnWars, Pirates Don't Run, Race Arcade, Premium Pool Arena, Ice Lakes ve Surviving the Aftermath oyunlarını geliştirdiler.
 
En tanınan oyunu kıyamet sonrası hayatta kalma koloni kurma oyunu Surviving the Aftermath Epic Games Store'da erken erişimde.
 
Iceflake Studios'un kurucularından Lasse Liljedahl konu ile ilgili olarak ''Bu ortaklık, çok sevdiğimiz oyun türlerinde en iyi geliştiricilerden biri haine gelme hayalimize odaklanmamıza yardımcı olacak.'' diye belirtti.
 
Paradox Interactive operasyon direktörü Charlotta Nilsson ise bu ortaklık ile oyunculara önümüzdeki yıllarda daha fazla harika oyun sunacaklarını belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Surviving the Aftermath Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Paradox Development Studio Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Şehir Kurma Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler