Paragon'un Açık Betası 16 Ağustos'ta Başlıyor!

10.06.2016 20:30 Burak Oruç


    Paragon, Epic Games'in Unreal Engine 4 ile geliştirdiği ve yayıncılığını yaptığı PS4 ve PC platformlarına oynaması ücretsiz olarak çıkaçak olan bir third-person MOBA oyunudur.

    Paragon'un Mart 2016'da başlayan erken erişim sürümü malumunuz ücretli idi. Fakat 16 Ağustos'ta başlayacak olan açık betaya giriş ücretsiz olacak. Eğer ücretli erken erişim sürümüne sahipseniz veya beta başlamadan önce satın almayı düşünüyorsanız, betanın başlamasıyla beraber deneyim puanlarının sıfırlanmayacağını da bilginize sunalım.

    Epic Games açık beta başlayana kadar oyuna bir çok yenilik ve değişiklik getirecek. Bunlardan bir tanesi de yeni bir draft modu olacak. Bu duyuru ile beraber yakın dövüş odaklı bir kahraman olan Khaimera'da duyuruldu ve 21 Haziran'da oyuna eklenecek.

    Khaimera ve kendisinin yeteneklerini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Paragon Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 16 Nisan Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 16 Nisan Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 16 Nisan Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Nisan It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 16 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler