Pascal's Wager: Definitive Edition, 14 Temmuz'da Switch'e Geliyor

06.07.2022 12:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Yooreka Studio, TipsWorks tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Pascal's Wager: Definitive Edition'ı Nintendo eShop üzerinden Switch için 14 Temmuz'da 19.99 dolara yayınlayacağını duyurdu.
 
Pascal's Wager: Definitive Edition, ilk olarak 12 Mart 2021'de Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Pascal's Wager: Definitive Edition, ilk olarak 16 Ocak 2020'de App Store üzerinden iOS için ardından 25 Haziran'da Google Play üzerinden Android için piyasaya sürülen Pascal's Wager'ın geliştirilmiş bir sürümü olarak karşımıza çıkıyor.
 
Pascal's Wager: Definitive Edition, karanlık bir fantezi dünyasında geçen yoğun aksiyona sahip rol yapma oyunu. Bu oyunda gizemli Karanlık Sis'in ardındaki hikayeyi keşfedecek ve birçok sırrı açığa çıkaracaksınız.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pascal's Wager: Definitive Edition Platformlar: PC Geliştirici: TipsWorks Dağıtıcısı: GIANT Tür: Aksiyon-Ryo Çıkış Tarihi: 21 Haziran 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler