Patcher: Gears of War 3 Konsol Sattırmaz

Gears of War 3 bu yılın en iyi aksiyon oyunlarından birisi
07.12.2011 07:37 Alkan Adakaner

      Gears of War 3 bu yıl sadece Xbox 360''ın değil oyun dünyasının en önemli oyunlarından birisi olarak piyasaya çıktı. Epic Games'in bile 8 ila 10 milyon adet satılmasını beklediği oyunun Xbox 360 satışlarını büyük ölçüde arttıracağını düşünenler de var, ama ünlü analist Michael Patcher farklı düşünüyor. İşte onun sözleri:
 
      "Gears of War 3 harika bir oyun, şu ana kadar çıkmış özel oyunlar arasında en büyüğü, ama yine de en çok satan Xbox 360 oyunu olmaya çok uzak. Ayrıca Geow 3 hardcore bir oyun ve serinin 3. yapımı; konsol sattıran oyun olması zor (Gears of War 1 ve 2 ile hardcore kitle zaten Xbox 360 aldı) Microsoft'a konsol satış rakamlarında yardım etmesi zor."
 
       Aslında Michael Patcher'ın açıklamalarının yanlış olduğunu söylemek zor. Gears of War 1 ve 2 için Xbox 360 almayan kişilerin 3. oyundan sonra birden bu konsolu almasını beklemek çok da doğru değil. Buna rağmen Gears of War 3 için hiç kimse de konsol almaz demek de yanlış. Sonuç olarak Gears of War 3'ün bu yıl Xbox 360 satışlarını genel bir etkisi mutlaka olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler