Path of Exile 2'den Yeni Bir Fragman ve 19 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

08.04.2021 23:47 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Grinding Gear Games, aksiyon rol yapma oyunu Path of Exile 2'den yeni bir fragman ve 19 dakika uzunluğunda oynanış videosu paylaştı.
 
2022'de oynaması ücretsiz olarak piyasaya sunulacak ve ilk Path of Exile için ücretsiz güncelleme şeklinde ulaşılabilir olacak.
 
Path of Exile 2 ilk oyundaki tüm içeriğin yanı sıra ilk oyundan 20 yıl sonrasında geçecek yeni bir campaign, 19 Ascendancy sınıfı, yeni yetenek gem sistemi, tamamen yeni ekipmanlar, güncellenmiş oyun motoru, pasif yetenek ağacında ve ana oynanış mekaniklerinde değişiklik ve yenilikler içerecek. İlk oyundan satın almalar, genişleme paketleri ve daha fazlası devam oyununa taşınacak. Kullanıcılar bölünmeyecek ve herkes aynı paylaşılan Atlas oyun sonunda bir arada olacak.
 
Fragman:
 
 
Oynanış Videosu:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Path of Exile 2 Platformlar: PC Geliştirici: Grinding Gear Games Dağıtıcısı: Grinding Gear Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler