Path of Exile PlayStation 4 Versiyonu Şubat 2019'a Ertelendi

29.11.2018 13:42 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Grinding Gear Games, Path of Exile PlayStation 4 versiyonu çıkış tarihinin Aralık 2018'den Şubat 2019'a ertelendiğini duyurdu.
 
Grinding Gear Games erteleme ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:
 

Bu ayın başlarında Path of Exile'ı PlayStation 4 için duyurduğumuzda, Aralık ayında çıkış yapmasını hedeflediğimizi belirtmiştik. Maalesef, çıkış tarihini Şubat başı olarak değiştirmek zorunda kaldık. Bu durumun neden olduğu rahatsızlıktan dolayı çok üzgünüz, çünkü bu sürümün çıkmasını bekleyen bir sürü oyuncu olduğunu biliyoruz.
 
Yoğun Noel döneminde sertifikasyon sürecini tamamlamak için gereken iş miktarını hafife aldık. Ocak ayında her şeyin hazır olmasını umarken, şimdi hedeflenen çıkış aralığı Şubat ayının başı için çok daha rahat hissediyoruz. Bu ayrıca bize oyun performansı / frame rate üzerinde çalışmak için ekstra zaman verecek.
 
Tekrar, bunun için çok üzgünüz. Birçok PlayStation kullanıcısının Noel döneminde Betrayal oynamaya istekli olduklarını ve çıkış tarihini heyecanla beklediklerini anlıyoruz. Gelecek yılın başlarında piyasaya sürüldüğünde Path of Exile'ın PlayStation 4'te harika olacağına söz veriyoruz. 

 
Oynaması ücretsiz aksiyon rol yapma oyunu Path of Exile şu anda Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Yeni genişleme paketi Betrayal 7 Aralık'ta PC için, 10 Aralık'ta Xbox One için çıkacak.  

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation VR2 Üretiminin Durdurulduğu Bildirildi! 18 Mart Mod Geliştiricisi: Star Wars Battlefront Classic'te Çalışmalarım İzinsiz Kullanıldı 18 Mart Helldivers 2'nin 8 Milyon Sattığı Bildiriliyor! 18 Mart Gotham Knights'ın Geliştiricisi Wonder Woman Oyununa Yardım Ediyor 18 Mart Steam Yeni Bir Eş Zamanlı Oyuncu Rekoruna İmza Attı! 18 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler