Path of Exile: Sacrifice of the Vaal Bu Gün Başlıyor

06.03.2014 09:58 Samet Basri Taşlı


     Diablo 2'nin ruhani takipçisi olan Path of Exile için, mini ek paket olarak adlandırabileceğimiz Sacrifice of the Vaal, bu gün gelecek güncelleme ile birlikte aktif hale geliyor.
 
     Kraliçe Atrizi ve Vaal toplumunun yozlaşmış etkileri geri dönüyor. Bu paket ile birlikte, 60'dan fazla yeni boss düşman ve bir çok gizli bölge oyuna ekleniyor.  Bu gizli bölgelerin sonunda kuvvetli bir boss bulunuyor ve koruduğu sandıkta çok değerli Vaal eşyaları bulabiliyorsunuz. Bu bölgeler oldukça zor olacağından, yalnız gitmeniz kesinlikle önerilmiyor.
 
     Challange League adı verilen etkinliklerin yeni versiyonları da oyuna geliyor. Ambush ve Invasion adı verilen iki Challange League sayesinde karakterinizi hardcore veya standart karakter haline getirebileceğiniz etkinlikler oyuna ekleniyor.
 
     Cut-throat ve Sarn Arena isimli iki yeni PvP modu da oyuna ekleniyor. Cut-throat, oyuncuların birbirinin bölgesini işgal edip, onları eşyaları için öldürebildiği, isteğe bağlı bir mod. Sarn Arena ise Sarn Encampent bölgesinin hemen yanında free-for-all PvP heyecanını yaşatmak için geliyor. Bir çukurun içinde diğer karakterlere karşı hiç bir kural olmadan dövüşebileceksiniz.
 
      Challange League görevlerini tamamlamayı başaran ilk 100 kişiye özel bir süpriz hazırlanmış. Ambush ve Invasion liglerinin ilk 50 galiplerine, sadece onların sahip olabileceği kozmetik eşyalar hediye edilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Path of Exile Platformlar: PC Geliştirici: Grinding Gear Games Dağıtıcısı: Grinding Gear Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler