Path of Exile’ın Blight Güncellemesi Çıktı

09.09.2019 11:28 Özgür Eroğlu

 
Uzun zamandır beklenen Blight 7 Eylül’de çıktı. Başta yalnızca PC kullanıcıları bu güncellemenin keyfini çıkarabilirken, konsol oyuncuları oyuna bugün katılacaklar.
 
Açıklandığı gibi, Grinding Gear Games, mikro ödemeler içeren, ücretsiz oynanabilir bir modele dayanan popüler aksiyon RPG oyunu olan The Path of Exile'ın, Blight eklentisini piyasaya sürdü. Güncelleme başta yalnızca PC’ler için geçerliydi, Xbox One ve PlayStation 4 sahipleri ise 9 Eylül Pazartesi günü, yani bugün itibariyle erişebilecekler.
 
Blight, Sister Cassia'nın oyunculardan, Blight olarak bilinen ve enfekte olmuş kişilerin bedenlerini kontrol altına alabilen mantar enfeksiyonuyla savaşmaya yardım etmelerini istediği yeni bir mücadele ligini tanıtıyor.

Bu güncelleme, geleneksel aksiyon RPG’nin yanı sıra, kule savunma mekanikleri de içermektedir. Oyuncunun görevi ise veba kümelerini yok etmek.
 
Güncelleme; yeni efektlerle, öğeleri geliştirmenize olanak sağlayan yağları da içeriyor. Necromancer, Poison Assassin ve Mine Saboteur sınıflarının arketipleri de geliştirilmiş ve birçok yeni ekipman eklenmiş. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Path of Exile Platformlar: PC Geliştirici: Grinding Gear Games Dağıtıcısı: Grinding Gear Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 20 Dk önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 50 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 1 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 2 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler