Pathfinder: Wrath of the Righteous Kickstarter Kampanyası Önümüzdeki Ay Başlıyor

14.01.2020 16:57 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Owlcat Games, devam oyunu Pathfinder: Wrath of the Righteous için Kickstarter kampanyasının 4 Şubat'ta başlayacağını duyurdu.
 
Owlcat Games konu ile ilgili olarak "Bu maceranın, Wrath of the Righteous'ı masada oynarken verdiği hissiyat kadar epik olmasını istiyoruz. Ve tabii ki yeni oyunumuzun her açıdan önceki oyunumuzdan daha iyi olmasını istiyoruz. Şu anda gerekli olan yatırıma sahip olsak da halen eklenecek ve geliştirilecek çok şey var. Bu çabamızda bize destek olabilirsiniz." dedi.
 
Kickstarter detayları henüz belli değil fakat oyun için ilk oynanış görüntüleri ve ana özelliklerin de 4 Şubat'ta paylaşılacağı doğrulandı.
 
Eylül 2018'de çıkan ilk oyun Pathfinder: Kingmaker için de Kickstarter kampanyası yapılmıştı ve oyun toplamda 18,351 destekçiden 909,057 dolar fon toplamayı başardı.
 
Pathfinder fantezi evreninde geçen izometrik parti tabanlı Computer-RPG Pathfinder: Wrath of the Righteous PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.

Oyunun resmi websitesini wrath.owlcatgames.com adresinden ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler