Paul W.S. Anderson, Resident Evil Serisini Kafasında Bitirdiğini Açıkladı

12.10.2020 13:56 Özgür Eroğlu

 
2002 yılında başlayan ve 2016 yılında sonlanan Resident Evil film serisinin yönetmeni, Resident Evil ve yeni filmi Monster Hunter hakkında konuştu.
 
Hayranlar tarafından sevilmeyen Resident Evil filmleri yapan Paul W.S. Anderson, yeni bir oyun filmi olan Monster Hunter'ın da yönetmenliğini yapıyor ve yine başrolde eşi Milla Jovovich bulunuyor.
 
Şu sıralar tekrardan popüler olmaya başlayan Resident Evil için de birçok dizi ve film duyuruldu. Paul W.S. Anderson da bu konu hakkında bir açıklamada bulundu. Resident Evil serisini kafasında bitirdiğini söyleyen yönetmen, Resident Evil ile harika bir iş yaptıklarını ve hikayeyi bitirdiklerini söyledi. Ayrıca artık yeni bir seriyi yöneteceği için de mutlu olduğunu söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil Reboot Filmi Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Dk önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 38 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler