PayPal Türkiye'deki Faaliyetlerini Durdurduğunu Açıkladı

31.05.2016 10:11 Gazali Çetinkaya

 
   PayPal resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamayla Türkiye'deki faaliyetlerini 6 Haziran 2016 tarihinden itibaren durduracağını açıkladı. Gerekçe olarak ise Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'na (BDDK) yaptığı lisans başvurusunun reddedilmesi gösterildi. Site üzerinden Türk kullanıcılarına yapılan açıklama ise şu şekilde:
 
Türkiye’deki Müşterilerimiz İçin Önemli Bilgilendirme
 
PayPal olarak Türkiye’deki faaliyetlerimizi durdurduğumuzu üzülerek bildirmekteyiz.

6 Haziran 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkiye’deki müşterilerimiz PayPal hesapları üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapamayacaklardır.  Müşterilerimiz PayPal hesaplarına giriş yapabilir ve varsa hesaplarındaki bakiyeyi Türkiye’deki banka hesaplarına aktarabilirler.

Belirtmek isteriz ki, PayPal’ın önceliği her zaman müşterileri olmuştur. Ancak yerel düzenleyici kuruluşa yaptığımız lisans başvurusunun reddi ve ilgili kurumun Türkiye'deki faaliyetlerimizi durdurma talimatı doğrultusunda uygulamak durumunda olduğumuz bu karardan dolayı üzüntü duymaktayız.

Müşterilerimiz bilgi sayfasını ziyaret ederek bu sürecin kendilerini nasıl etkileyeceğine ilişkin detaylı bilgi alabilirler.

PayPal olarak tüm müşterilerimize bugüne kadar bizi tercih ettikleri için  teşekkürlerimizi iletmek isteriz. PayPal'a vermiş olduğunuz destek Türkiye'deki çalışanlarımız ve şirketimiz için her zaman önemli olmuştur.

Gelecekte Türkiye'deki müşterilerimize yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmalarımız devam edecektir.

İlgili İçerik Yorumlar 57 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler