Pearl Abyss'in MMORPG Oyunu Crimson Desert'e İlk Bakış

14.11.2019 09:29 Gazali Çetinkaya

 
Black Desert Online'ın yapımcısı Pearl Abyss geçtiğimiz hafta duyurduğu yeni oyunu Crimson Desert için ilk resmi fragmanı yayınladı.
 
Crimson Desert epik hayali bir dünyada geçen açık dünya devasa çok oyunculu rol yapma oyunu. Hayatta kalma savaşında üç kabile Pywell kıtasının kontrolüne ele almak için mücadele edecek. Oyun, sürükleyici bir tek oyunculu campaign ve yeni nesil bir MMORPG oyunundan bekleyebileceğiniz yüksek seviyede çeşitli içerikler ve özgürce zevk alabileceğiniz bir dünya sunacağını iddia ediyor. 
 
Yapımını 2018'den bu yana RYL Online'ın tasarım yönetmeni Jason Jung üstleniyor. Jason Jung'a yardımcı olan isimler arasında Pearl Abyss'in kurucusu Dae-il Kim ve RYL Online baş savaş tasarımcısı Eter Lee yer alıyor.
 
Crimson Desert konsollar ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi belli değil.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crimson Desert Platformlar: PC Geliştirici: Pearl Abyss Dağıtıcısı: Pearl Abyss Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 1 Saat önce Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 1 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 2 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler