People Can Fly, Phosphor Studios'u Satın Aldı

24.04.2021 10:03 Gazali Çetinkaya

 
Outriders geliştiricisi People Can Fly, Phosphor Studios'u satın aldığını ve stüdyonun ismini People Can Fly Chicago olarak değiştirdiğini duyurdu.

Phosphor Studios 2009'da kurulmuş ve Justin Corcoran, Jarod Pranno ve Chip Sineni tarafından yönetilen orta büyüklükteki bir geliştirme ekibi. Piyasaya sundukları oyunlar arasında The Brookhaven Experiment, Heroes Reborn: Gemini ve Nether yer alıyor.

Bu satın alımla birlikte People Can Fly'ın artık dünya genelinde yedi yerde toplamda 320'den fazla çalışanı var. People Can Fly Chicago, Kuzey Amerika'daki üçüncü yerleri oldu.
 
Phosphor Studios (People Can Fly Chicago) CEO'su Justin Corcoran, "Ekibimiz için yeni bir sayfa açılıyor. Yepyeni AAA stüdyo People Can Fly Chicago'yu açmak için People Can Fly'a katılmaktan çok büyük heyecan duyuyoruz. Hedefimiz, People Can Fly'ın Amerika Birleşik Devletleri'ndeki mevcudiyetini güçlendirmek ve People Can Fly'ın global marka haline gelmesine yardımcı olmak." diye belirtti.
 
People Can Fly şu anda iki yeni AAA proje üzerinde çalışıyor: Biri Square Enix için yeni bir oyun, diğeri ise Take-Two Interactive için yeni bir aksiyon macera oyunu.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler