"People Can Fly'ın Yeni Projesi Harika Olacak"

Bulletstorm son dönemlerin en çılgın oyunlarından birisiydi
24.07.2011 11:06 Alkan Adakaner


    Epic Games başkanı Mike Capps, Kotaku'ya Bulletstorm hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Capps, Bulletstorm'un finansal olarak başarılı bir oyun olmadığını ve satışların düşük olması nedeniyle para kazanamadıklarını söyledi.
 
    Buna rağmen oyunun oldukça iyi olduğunu söyleyen yetkilinin Bulletstorm'un geliştiricisi People Can Fly'a güveni tam. Öyle ki Capps "People Can Fly'ın sonraki projesi harika olacak" diyerek stüdyonun yeni bir oyun üzerinde çalıştığını da duyurmuş oldu.
 
    Bulletstorm'un satışlarının düşük olmasının en büyük nedeni oyunun kısa olması ve multiplayer modların bulunmamasıydı. Umarız People Can Fly sonraki oyunda bu eksiklikleri göz önüne alır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bulletstorm Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 38 Dk önce Yeni Assassin’s Creed Shadows Videosu Atmosferi Detaylandırıyor 1 Saat önce Dota 2 The International 2024 Şampiyonu Team Liquid Oldu! 1 Saat önce Yeni Dragon’s Dogma 2 Modu Silahlara Benzersiz Efektler Ekliyor 2 Saat önce Lords Mobile × Qin Shihuang'ın Toprak Askerleri İş Birliği Oyun Dünyasına Kültürel Bir İmza Atıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler