People Can Fly'ın İptal Edilen Korku Aksiyon Macera Oyunu Come Midnight'tan Oynanış Videosu

18.07.2020 01:33 Gazali Çetinkaya

 
Polonyalı stüdyo People Can Fly, 2004'te Painkiller'ı piyasaya sürdükten sonra ve henüz Bulletstorm üzerinde çalışmaya başlamadan önce üçüncü şahıs perspektifinden korku aksiyon macera türünde Come Midnight adlı bir oyun geliştiriyordu.

Stüdyonun kurucularından Adrian Chmielarz, 2005-2006 yıllarında geliştirilen ve THQ tarafından iptal edilmiş projeye ait oynanış görüntüleri paylaştı.

Come Midnight'ta kayıp kız arkadaşımızı bulmaya çalışan özel bir dedektifin rolünü üstlenecektik ve dedektifin ölülerle iletişim kurma yeteneği bulunacaktı. Macera türüne modern bir yaklaşım getireceği, orijinal bir oynanış ile hikaye sunacağı ve 1940'ların Hardboiled dedektif ve korku romanlarından esinlenen bir atmosfere sahip olacağı belirtiliyordu. Hatta geliştirici tarafından seri olma potansiyeli görülüyordu.

Daha fazla bilgi için theastronauts.com/2020/07/come-midnight-part-ii/

Oynanış görüntülerini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 34 Dk önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 1 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 1 Saat önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler