Perakendeciler L.A Noire 5 Nisan'da Çıkacak Diyor

Bu şey nasıl bir kanıt olabilir acaba?
21.01.2011 12:20 Alkan Adakaner


     Team Bondi ve Rockstar Games'in merakla beklenen oyunu L.A Noire'un yeni videosu Pazartesi günü yayınlanacak. Muhtemelen video ile birlikte oyunun çıkış tarihi de duyurulacaktır.
 
     Gamefly, Gamestop ve Amazon gibi perakende satış yapan dev firmalara göre ise oyun 5 Nisan'da raflardaki yerini alacak. Rockstar henüz bu tarihi doğrulamadı, ama "L.A Noire'un çıkış tarihi kısa bir süre sonra duyurulacak" açıklamasından sonra bu perakendecilerin oyunun çıkış tarihini açıklaması da dikkate değer.
 
      Özellikle karakterlerin yüz ifadelerindeki gerçekçilik ile dikkati çeken L.A Noire büyük harcamalarla geliştirilen bir oyun.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 2 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 4 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 5 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler