Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir

16.04.2024 14:22 Mehmet Tandoğan

 
Persona serisini hemen hemen hepiniz bilirsiniz. Atlus tarafından oyunculara sunulan bu yapım içerisinde dikkat çekici unsurlar bulunuyor ve serinin 1. ve 2. oyunu hakkında şu anda yeniden yapım söylentileri ortaya çıkıyor.
 
Detaylar Midori adlı kullanıcı tarafından ortaya çıktı
 
 
Twitter platformu üzerinde yer alan Midori, yeni bir gönderi ile beraber Persona 1 ve 2'nin remake sürümlerinin yolda olduğunu iddia ediyor. Bildiğiniz üzere en son Persona 3: Reload çıkışını gerçekleştirdi ve Türkçe dil desteği ile beraber yayınlandı. Bu oyun PlayStation ayrıcalığının ardından tüm platformlarda çıktı.
 
Öte yandan Midori yakın zamanda bir süredir geliştirilme aşamasında bulunan Persona 6'nın çıkışı ile beraber Nintendo'nun bir sonraki konsolunda yer alacağını ve hatta bunun yanı sıra Xbox platformlarında da yayınlanacağını belirtti.
 
Son olarak Atlus tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan diğer bir oyun Metaphor: ReFantazio, bu yılın sonlarında PS5, Xbox Series X/S, PS4 ve PC için piyasaya sürülecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 37 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler