Persona 3 Reload için Yeni Fragman Şehir Bölgelerini Tanıtıyor

13.01.2024 13:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Atlus tarafından oyunculara sunulacak olan macera rol yapma oyunu Persona 3 Reload için yeni fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor. Yeni fragman alışveriş merkezi, Iwatodai İstasyonu Caddesi ve daha fazlası olmak üzere şehrin farklı bölgelerini tanıtıyor.
 
Beklenen yapımlar arasında bulunuyor
 
 
 
Oyunda derin rol yapma unsurları ve etkileşim öğeleri yer alıyor. Farklı karakterlerle tanışarak onlarla iletişim kurabiliyor, onları tanıyabiliyor ve arka plandaki hikayelerini öğrenebiliyoruz. Farklı bölgelere doğru ilerleyerek bu bölgeleri keşfedebiliyor, çeşitli görevler elde edebiliyor ve şehrin tadını çıkarabiliyoruz.
 
Persona 3 Reload, beklenen yapımlar arasında yer alıyor. Oyun, 2 Şubat 2024 tarihinde dünya çapında çıkış yapmaya hazırlanıyor. Macera rol yapma oyunu PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Oyunun PC sürümü, Steam ve Microsoft Mağazası üzerinden yayınlanacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de yer alacak.
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 3 Portable Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Ghostlight Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 2 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler