Persona 4: The Golden VITA için Duyuruldu

Persona 4 oldukça başarılı bir oyundu
31.08.2011 10:35 Alkan Adakaner


     Atlus'un en beğenilen serisi diyebileceğimi Persona'nın şimdi de Playstation Vita ekranlarına adım atacağı açıklandı. PS2'de büyük beğeni toplayan 4. oyun "Persona 4: The Golden" adıyla Vita için çıkıyor.
 
      Persona 4: The Golden orijinal oyuna göre daha gelişmiş görseller sunacak olmasının yanı sıra yeni karakterler, yeni animasyon filmleri ve seslendirmeler ile oldukça çekici bir oyun olacak diyebiliriz. 
 
     Oyunda yer alacak yeni karakterlerden birisinin ani Marie olarak açıklandı, ama bunun dışında herhangi bir ayrıntıya yer verilmedi. Japonya'da 2012 yılının Bahar aylarında piyasaya çıkacak oyunun Batı çıkışı belirsiz. Famitsu dergisinin ilk taramalarını aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 4: The Golden Platformlar: VITA Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler