Persona 5 Royal Karakterleri Alchemy Stars'a Geliyor

22.06.2022 13:46 Umut Tandoğan

 
 
Mobil oyun Alchemy Stars, son etkinliğinin Persona 5 Royal ile bir geçiş olduğunu ve JRPG'nin bazı karakterlerini dünyasına eklediğini duyurdu.
 
Yeni karakterler Alchemy Stars'ın Astra dünyasındaki görünümlerini açıklayacak yeni bir hikaye etkinliğinde görünecek ve karakterler de açılabilir ve satın alınabilir olacak. 
 
Persona 5 Royal etkinliği Temmuz ayında gerçekleşecek. Yayıncı Level Infinite henüz belirli bir çıkış tarihini veya etkinlikte hangi karakterlerin mevcut olacağını açıklamadı. 
 
Alchemy Stars, birçok farklı insanın bulunduğu antik bir evrene nakledildiğiniz bir rol yapma oyunudur. Sihirli güçlerinizi test ederek, düzinelerce düşmana karşı savaşırken ve yeni becerilerin kilidini açarken bu engin dünyada özgürce dolaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alchemy Stars Platformlar: Mobil Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: 16 Haziran 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler