Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers Üçüncü Fragman

14.02.2020 12:21 Gazali Çetinkaya

 
Atlus, Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers'ın üçüncü ve son fragmanını yayınladı. Sophia ve Zenkichi Hasegawa karakerlerine odaklanıyor.

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers, Koei Tecmo stüdyosu Omega Force tarafından geliştirilen bir aksiyon rol yapma oyunu. Hikaye Persona 5 ve Persona 5 Royal'da yaşanan olaylardan aylar sonrasında geçiyor. Phantom Thieves of Hearts grubu yaz tatilne gitmeyi planlıyor ve ana karakterimiz bu tatil esnasında EMMA adlı gizemli bir uygulamaya erişim sağlıyor.

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers 20 Şubat 2020'de Japonya'da PlayStation 4 ve Nintendo Switch için çıkacak. Batı çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Oyunun demosu Japonya PlayStation Store ve Nintendo eShop'ta ulaşılabilir durumda. PlayStation 4'te Japon PSN hesabı açarak, Switch'te bölgenizi Japonya olarak değiştirerek demoyu indirip oynayabilirsiniz.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers Platformlar: PS4 Geliştirici: Omega Force Dağıtıcısı: Atlus Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler